16 de juliol: NOTÍCIES DEL GRUP SHUALA KWUALI



El GRUP SHUALA KWUALI es reuneix un cop l'any i fa una aportació econòmica pel projecte de l'escola de nenes pigmees de Ngovayang.
La setmana vinent els nois i noies que estan fent el Camp de Treball aniran a Ngovayang i ens portaran noves notícies.




Després de la trobada del mes de novembre d'aquest grup al Centre Cívic de la Sagrera (cliqueu aquí per ampliar la informació), es van recollir 1.835 € que es van fer arribar al germà Pablo. Ell va demanar ajuda a unes monges per portar l'internat ja que, tot sol, li era difícil compartir-ho amb les seves tasques a l'Hospital. Ara aquestes monges ja estan instal·lades a Ngovayang i estan molt contentes de poder treballar a l'internat.
Localitzada quina era la Congregació i on estaven, per Setmana Santa, vam anar a conèixer-les al seu col·legi de Sant Cugat del Vallès.
La setmana passada ens va trucar la superiora de la Congregació per dir-nos que les germanes d'Ngovayang estaven de pas per Sant Cugat fins el 4 de juliol i vam anar a veure-les. Estan molt satisfetes del seu treball amb les nenes a l'internat i també a l'escola així com del suport del germà Pablo. Ens van ensenyar unes fotografies fantàstiques i ens van assegurar que ens anirien tenint al corrent de com va tot.
Grup Shuala Kwali