12 de novembre: MEDITACIONS A MATADEPERA

Aquesta activitat mensual continua molt viva. Un bon nombre de persones hi assisteixen sempre i a cada meditació s’hi afegeixen algunes persones més. El text de la meditació s’envia després per mail als assistents per si volen repetir-la a casa.
Cada Meditació s’anuncia a la Gaceta del poble que surt els primers dies de cada mes. També es recorda via Ràdio Matadepera. Però el que creiem que funciona més és el “boca-orella”.
A cada trobada es recorda que ho organitza la Delegació d’Agermanament i això ha donat peu a anar fent conèixer el que aquesta ONG va fent al Camerun.
El mes d’octubre el tema de reflexió va ser El perdó i a la del 12 de novembre 2011: La responsabilitat.
Sempre es fan un dissabte, a les 11h. del matí, en el marc tranquil i harmoniós del Parc Pep Ventura. Si el temps ens ho impedeix el Casal de Cultura de la vila ens deixa una de les seves sales. Durant tot el curs passat, tant sols varem necessitar.ho una vegada a causa d’una forta pluja aquell matí mateix.
Són sempre meditacions guiades sobre el tema que suggereixen i escullen els participants. Les paraules i els silencis es van intercalant per tal d’anar aprofundint en el tema. I estem contents de passar aquesta estona amb nosaltres mateixos i amb les persones del poble que hi participen.
La delegació d'Agermanament a Matadepera