25 de febrer: MÉS NOTÍCIES DEL FORN DE PA DE BOT-MAKAK



...Avui hem fet les dues primeres cuites de pa després de fer-ne dues sense pa per assecar el forn i aprendre a controlar-l'ho. Funciona molt bé i el pa ha sortit molt bo:  La primera fornada un pelet cru, però molt bé, a la segona he pujat una mica la temperatura i allargat 15 minuts la cocció, s'ha torrat una miqueta més, però també estava boníssim. Ara doncs ja sabem el temps i la temperatura exacta. Dimarts i dijous vinent fem quatre fornades més i acabarem d'afinar.
Feia 15 minuts que havíem acabat i ja han vingut veïnes a comprar-ne, n'hem menjat per dinar i sopar amb en Jaume Borràs i en Pere Giró, n'hem portat a la parròquia, en Michel també se n'ha endut i demà que anem a Ngovayang en portaré per en Joan Hibog i en Pablo.
centre ville ha corregut la veu com la pòlvora i tots estant fent salivera. Tots els que l'han tastat l'han trobat boníssim. En fi, ja veus que avui, per fi, estic content, després de tanta feina i problemes, la fleca ha quedat muntada, molt pràctica i ben equipada.
Ara tenim una miqueta més d'una setmana per formació i organització, temps un pel justet per poder marxar tranquil; ja veurem si sabran portar-ho endavant i cuidar-ho bé ,però confio molt amb l'Elene. Avui no s'ha perdut ni un pas, ha treballat molt bé i sap molt bé el que s'ha de fer, encara que ella no hi treballi plenament sabrà controlar-ho i la part d'administració sí que la portarà totalment ella doncs ho fa molt bé...
Salvador Cortadellas
Bot-Makak