3 de maig: UN CANT A L'AMISTAT DE DUES FAMÍLIES

La nostra amiga Carme Braulio ha estat guanyadora del 3r Concurs de Relats Breus "Maria Rosa Farré" que convoca anualment l'Associació CIC i l’Aula d’extensió Universitària CIC de la Gent Gran. Amb aquest text ens introdueix en aquesta història d'amistat i podeu llegir el relat AQUÍ.

Des de fa temps assisteixo a l'Aula Universitària per a la Gent Gran de Sant Andreu. Allà ens van anunciar que hi havia la tercera convocatòria de relats breus al "Premi Maria Rosa Farré" i que si algú de l'Aula hi podia participar. 
Jo, que tinc el tema de l'amistat amb la Madó, molt a flor de pell, vaig pensar que podria desenvolupar aquest tema. 
A la Madó alguns de vosaltres la vàreu conèixer al Camerun i us vàreu retrobar i la vau acollir per Catalunya, Tolosa i París. D'altres la vau conèixer i acollir aquí a les seves dues estades de 1973 i 1986 a casa nostra. I la resta me n'heu sentit a parlar moltes vegades.
Vaig posar mans a l'obra i el vaig presentar. 
I resulta que li van donar el primer premi. 
Els dos relats premiats ens els van fer llegir el dia de Sant Jordi al CIC de la Via Augusta i, en cloure l'acte, un dels membres del Jurat, el Sr. Josep Romà Barriga, va remarcar que se n'alegraven molt que aquest any hagués coincidit que el tema de fons dels dos relats guardonats fos la interculturalitat.
I això és tot!


ENHORABONA!