29 de juny: COMUNICAT DE LA CONFEDERACIÓ CATALANA D'ONG PER LA PAU, ELS DRETS HUMANS I EL DESENVOLUPAMENT

Us volem informar que aquesta matinada al voltant de les 4 h els Mossos d'Esquadra han desallotjat a la trentena de companys i companyes d'ONG que ocupaven des d'ahir les oficines de l'ACCD.

Durant el desallotjament, que ha tingut lloc de manera pacífica, els Mossos han obligat a identificar-se a totes les persones que ocupaven la seu, mentre un altre grup els donava suport des del carrer.

Finalment, no s'ha aconseguit ni parlar ni marcar cap reunió amb algun alt càrrec polític, que era l'objectiu de la tancada.
 Malgrat això us hem de dir que la situació ha quedat totalment visibilitzada a la societat catalana, i així ho reflecteixen la gran majoria de mitjans d'avui.

Informar-vos també que tothom està bé, cansats però amb ganes de seguir lluitant!!!

Donar les gràcies a tota la ciutadania que durant el dia d'ahir i aquesta nit ens ha donat suport tant de manera virtual a través de les xarxes socials (twitter -#masnopaga- i facebook) com de manera física amb la seva presència a les portes de les oficines de l'ACCD, tocant el clàxon....

I no oblidem que tot això ho fem per poder seguir treballant per una cooperació de qualitat, una bona defensa de la pau i dels drets humans; tot plegat es mereix això i molt més!!!

Les ONG hem estat més unides que mai! Per això durant les propers dies caldrà mantenir aquest esperit, per dissenyar les accions que seguiran.

Moltes gràcies!